Bu Yıl Geçerli Olan Spotify Premium Üyelik Fiyatları - 2022

Apple Music, Tidal ve Deezer gibi alternatiflere rağmen müzik uygulamaları pazarında zirveyi koruyan Spotify, ücretli yani “premium” üyelik paketlerine zam yapmıştı. Spotify Premium'un yeni fiyatları, Ağustos 2022’den itibaren geçerli olacak.

1.08.2022 18:45:12 tarihinde yayınlandı.

Apple Music, Tidal ve Deezer gibi alternatiflere rağmen müzik uygulamaları pazarında zirveyi koruyan Spotify, ücretli yani “premium” üyelik paketlerine zam yapmıştı. Spotify Premium'un yeni fiyatları, Ağustos 2022’den itibaren geçerli olacak.

Yaşanacak fiyat artışını mevcut abonelerine e-posta yoluyla bildiren Spotify, resmi internet sitesinde henüz güncel fiyatları açıkladı. Yaşanan zamla birlikte öğrenci üyelikleri 10,49? TL, bireysel üyelikler 20,99 TL, aile üyelikleri ise 34,99? TL yükseldi.


Kaynak webtekno.com

 

Xiaomiden Uygun Fiyatlı Telefonların Performansını Uçuracak MIUI GO Geliyor

Yaklaşık 12 yıl önce kendi arayüzünü oluşturmaya başlayan ve Android'i iOS benzeri bir hale getiren MIUI, 2010 yılından beri sürekli güncelleniyor. Birkaç yılda bir ikonlar tarafında hatırı sayılır yenilikler yaşayan arayüz, her yıl daha fazla özellik ile telefonlara sunuluyor. Bu sürekli değişen birtakım şey ise güçsüz sayılabilecek telefonları fazlasıyla yoruyor. Xiaomi de bu durumu değiştirmek için MIUI Go'nun üzerinde çalışıyor.

Steam Yaz İndirimlerinde 20 TLnin Altına Alabileceğiniz 10 Oyun

Her yıl Steam Yaz İndirimleri'nde pek çok güzel oyun indirime giriyor. Özellikle birkaç yıl önce çıkmış olmasına rağmen oynandığında “Vay be" diyeceğiniz oyunlar, uygun fiyatlara satılabiliyor. Bazı oyunlar ise hiç duymadığınız fakat oynadığınızda çok sevebileceğiniz türde olabiliyor.

Bu Ay Amazondan Alıp Beğendiğimiz 11 Ürün Tavsiyesi

Hayatın her alanından ürünlerin bulunduğu ve Türkiye’ye girişinden bu yana ürün yelpazesini giderek genişletmeye devam eden Amazon Türkiye’den bugün farklı bir listeyle karşınızdayız. Bu listemizde, çeşitli kategorilerden her an ihtiyacınız olabilecek ya da sahip olmak isteyebileceğiniz, bizim de satın aldığımız ürünleri bir araya getirdik.

Appleın Karma Gerçeklik Başlığının İsmi Ortaya Çıktı (1 Değil 3 Farklı Model Var)

Apple’ın uzun yıllardır konuştuğumuz karma gerçeklik başlıkları hala resmi olarak ortaya çıkmasa da son zamanlarda bu başlıklar hakkında yeni şeyler duymaya başladık. Ocak 2023’te piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil başlıklar, geçtiğimiz haftalarda cazip(!) fiyat beklentisiyle gündeme gelirken bugün bir gelişme daha yaşandı.