1.099 TL’lik Call of Duty: Modern Warfare 2yi Satın Alsanız Bile Telefonunuzu Vermeden Oynayamayacaksınız

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Activision, bundan birkaç ay önce Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'yi duyurdu. Oyuncuları heyecanlandıran yapım, birkaç hafta önce de açık beta sürüm olarak resmen yaynlandı. Activision, bu oyunu 28 Ekim'de tüm oyunsevelerin beğenisine sunacak.

12.10.2022 01:15:15 tarihinde yayınlandı.

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Activision, bundan birkaç ay önce Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'yi duyurdu. Oyuncuları heyecanlandıran yapım, birkaç hafta önce de açık beta sürüm olarak resmen yaynlandı. Activision, bu oyunu 28 Ekim'de tüm oyunsevelerin beğenisine sunacak.

Geri sayım devam ederken ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Activision, oyun istemcisi battle.net için ufak ama önemli bir güncelleme yaptı. Bu güncelleme, oyuncuların bazı oyunlara erişebilmek için cep telefonu numaralarını sisteme kaydetmelerini zorunlu kılıyordu. battle.net'te yer alan bir bilgilendirme metninde;  Overwatch 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 2 oynamak isteyen oyuncuların da telefon numaraları ile battle.net hesaplarını bağlaması gerektiği ifade ediliyor.

Activision'ın destek sayfasında, bu garip kararın neden alındığı da açıklanıyor. Öyle ki şirket, oyuncuların hile yaptıktan sonra yeni bir hesap almalarını engellemek için böyle bir karar almış. Açıklamada şu ifadelere yer veriliyor: Tek bir kişinin oluşturabileceği ücretsiz hesap sayısını sınırlamak, oyuncuların eylemlerinden sorumlu tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede toksik davranışlar ve hile azalır. Tüm oyuncular için olumlu bir topluluk deneyimi sağlanmış olur.

İLGİLİ HABER Call of Duty: Warzone Mobile Duyuruldu: Şimdiden Ön Kayıt Yaptırabilirsiniz (Özel Hediyeler Var)

Bu arada; battle.net için alınan kararın dikkat çeken bir yanı var. Öyle ki bu hesaba kaydedilecek telefon numarasının faturalı hat olması gerekiyor. Yani sahte numaralar kullanılarak veya faturasız hatlarla hesap oluşturulamayacak. Activision'ın aldığı yeni kararın etkili olup olmadığını hep birlikte göreceğiz...


Kaynak webtekno.com

 

Yeni Bir Araştırma Sosyal Medyanın Z Kuşağı Üzerindeki Şaşırtıcı Etkilerini Ortaya Çıkardı

Özellikle genç kuşak için bir nevi bağımlılık haline gelen sosyal medya, kullanıcılar üzerinde ciddi bir etkiye sahip. Farkına bile varmadan refleks olarak elimizi telefona atıp en son paylaşımları görmek için sosyal medya dünyasına dalıp gidebiliyoruz. ExpressVPN ve Pollfish ortaklığında yapılan bir araştırma da sosyal medyanın Z Kuşağı üzerindeki etkilerini ele alıyor. ABD, Fransa ve Almanya’dan 16-24 yaşları arasında toplam 4 bin 500 katılımcı incelendi. Elde edilen sonuçlarsa oldukça ilginç.

Fiber İnternet Nedir, Nasıl Çalışır, Neden Daha Hızlıdır?

2010’lu yıllardan bu yana özellikle ülkemizde fiber internet yaygınlaşmaya devam ediyor ve ülkemizin birçok bölgesi biraz geç kalmış olsa da her geçen gün fiber internet ile tanışıyor. Dünya çapında da veri iletim yolunu yeniden nitelendiren fiber optik kablolar, fiber internetin yapı taşı olarak karşımıza çıkıyor.

Elon Muskın Jetini Takip Eden Hesap Twittera Geri Döndü: Artık Gecikmeli Paylaşım Yapıyor

44 milyar dolarlık astronomik bir ücretle Twitter’ı satın alan Elon Musk, platformda yaptığı şeylerle herkesin ağzında dolanmaya devam ediyor. Binlerce çalışanı işten çıkaran iş insanı, ifade özgürlüğünü savunduğunu söylese de geçtiğimiz günlerde özel jetini takip eden ElonJet isimli hesabı Twitter kurallarına uymadığı gerekçesiyle banlamıştı.