Call of Duty: Vanguard Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabilir Oluyor: İşte Yapmanız Gerekenler

Oyun dünyasının en dev serilerinden Call of Duty, geçtiğimiz aylarda yeni bir oyunuyla daha önümüze gelmişti. Serinin İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan 6. oyunu olan Call of Duty: Vanguard, ne yazık ki pek de olumlu yorumlar almadı. Bu da Call of Duty: Vanguard’ın son 14 yılda en kötü çıkış yapan Call of Duty oyunu olmasına neden oldu.

19.05.2022 13:45:14 tarihinde yayınlandı.

Oyun dünyasının en dev serilerinden Call of Duty, geçtiğimiz aylarda yeni bir oyunuyla daha önümüze gelmişti. Serinin İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan 6. oyunu olan Call of Duty: Vanguard, ne yazık ki pek de olumlu yorumlar almadı. Bu da Call of Duty: Vanguard’ın son 14 yılda en kötü çıkış yapan Call of Duty oyunu olmasına neden oldu.

Fakat oyundan umudunu tamamen kesmeyen Activision, oyuncuları Call of Duty: Vanguard’a çekmek için yeni bir etkinlik başlattı. Call of Duty: Vanguard’ın çok oyunculu modu, 18 Mayıs Çarşamba'dan 24 Mayıs Salı'ya ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu oyuna para vermenin değip değmeyeceğini öğrenmek isteyenler için fırsat olacak etkinlik kapsamında Call of Duty: Vanguard nasıl ücretsiz oynanır?

Call of Duty: Vanguard, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında kısa süreliğine tamamen ücretsiz hale gelecek. Yalnızca çok oyunculu modunu kapsayacak olan etkinlik sonrasında oyun, kütüphanenizde kalmayacak. Fakat oyunu birkaç gün içinde oynadığınız süre boyunca kaydettiğiniz ilerleme silinmeyecek. Yani daha sonra oyunu satın almaya karar verirseniz, kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Call of Duty: Vanguard’ı ücretsiz oynamak için yapmanız gerekenler:

Bu bağlantıya tıklayarak Battle.net uygulamasını indirmeye başlayın. Bağlantıya tıkladığınızda açılan sayfa, indirmeyi otomatik olarak başlatacaktır. Eğer indirme başlamazsa, sayfadaki ‘try again’ bağlantısına tıklayın. Ardından uygulamayı bilgisayarınıza kurun.

Bilgisayarınıza kurduğunuz Battle.net uygulamasını açın ve daha önce hesap oluşturduysanız, hesabınıza giriş yapın. Eğer oluşturmadıysanız ‘Create a free Battle.net Account’ seçeneğine tıklayarak yeni bir hesap oluşturun. Ardından hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra gördüğünüz ekranda Call of Duty: Vanguard’ı bulamazsanız, oyunun sayfasına gitmek için sol üstte yer alan ‘ALL GAMES’ seçeneğine tıklayın. Açılan sayfanın en üstünde Call of Duty: Vanguard yer alacaktır. Üzerine tıklayarak oyunun sayfasına erişin.


Kaynak webtekno.com

 

Anhtropic, ChatGPT Rakibi Sohbet Botu Claudeun Kelime Sınırını 75 Bine Çıkardı: Bir Dakikadan Az Sürede Roman Okuyabiliyor!

OpenAI’ın eski çalışanları tarafından kurulan girişim Anthropic, geçtiğimiz aylarda ChatGPT’ye rakip olacak yeni dil modeli Claude’u tanıtmıştı. Google’dan 300 milyon dolarlık yatırımı da bulunan şirket, modelin daha az zararlı sonuçlar çıkardığını ifade etmişti. Bu oldukça önemliydi çünkü rakipleri, yanlış bilgi verme gibi birçok zararlı sonuçlar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuluyordu.

Bir Dönem MSN Kullanmış Herkesin Mutlaka Yaşadığı 14 Durum

Microsoft tarafından geliştirilen Windows Live Messenger ya da herkes tarafından bilinen adıyla MSN Messenger ile ilk kez 2005 yılında tanıştık. Bu yıllar internet dünyası için geçiş dönemi gibiydi. İnternet neredeyse her eve girmişti ama bugünkü gibi tüm dünyayı domine eden sosyal medya platformları yoktu. Bazı internet siteleri olsa bile yine de herkesin favorisi, bugün bile özlediğimiz özellikleriyle MSN Messenger’dı.

Asgari Ücretin Altına Alabileceğiniz 6 Akıllı Telefon Önerisi

Son dönemde döviz bir yükseldi bir düştü derken aldığımız teknolojik aletlerde de fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Özellikle amiral gemisi dediğimiz telefonlar yüksek fiyatlarıyla çoğu kişinin ulaşamayacağı noktalara ulaştılar. Elbette hala diğer pahalı telefonlara göre daha ucuz alternatifler bulunuyor.

Elinizdeki Telefondan Mutfağınızdaki Buzdolabına Kadar Her Türlü Cihaz Onun Sayesinde Doğru Bir Şekilde Çalışıyor: Firmware Nedir, Ne İşe Yarar?

Eminiz günümüzde teknoloji denildiği anda aklınıza ilk gelenler kullandığınız bilgisayar, akıllı telefon, tablet, akıllı saat gibi cihazlar oluyor. Doğru, bunlar en sık kullandığımız teknolojik aletlerdir ancak şöyle bir etrafınıza bakarsanız bunların sayısının çok daha fazla olduğunu fark edersiniz. İşte çevrenizdeki tüm o cihazlar, onlardan yapmaları beklenen işlevleri firmware sayesinde yerine getirirler.