Yurt Dışına İş Yaparken Dolarla Değil Kripto Parayla Gelir Sağlayacak Platform ve Token: DeeLance

Fiverr, Upwork ve Freelancer gibi platformlar üzerinden, dünyanın herhangi bir yerindeki müşteriye iş yapabilir ve dolar cinsiyle para kazanabilirsiniz. Özellikle yazılımcılar ve grafik tasarımcıların rahatlıkla hayatlarına dahil edebilecekleri bu gelir yolu, günümüzde pek çok kişinin tam zamanlı işi yerine geçti. Peki ya bu geliri dolardan önce kripto para ile elde etseniz? 

2.08.2023 03:30:13 tarihinde yayınlandı.

Fiverr, Upwork ve Freelancer gibi platformlar üzerinden, dünyanın herhangi bir yerindeki müşteriye iş yapabilir ve dolar cinsiyle para kazanabilirsiniz. Özellikle yazılımcılar ve grafik tasarımcıların rahatlıkla hayatlarına dahil edebilecekleri bu gelir yolu, günümüzde pek çok kişinin tam zamanlı işi yerine geçti. Peki ya bu geliri dolardan önce kripto para ile elde etseniz? 

DeeLance isimli yeni token projesinin amacı da tam olarak bu. Freelance çalışma modeliyle blok zinciri altyapısının esnekliğini bir araya getiren DeeLance; bu sayede diğer freelance platformlara kıyasla daha daha düşük komisyon kesintileri vadediyor. Elbette temelinde bir token projesi olarak yola başladığı için söz konusu platform henüz kullanımda değil ve 2023’ün son çeyreğinde freelancer’lara ve iş verenlerin erişimine açılacak. 

Şu anda prototip aşamasında olan DeeLance’in iş ve çalışan bulma platformunda, aslında alışık olduğumuz hesap açma, özgeçmiş yükleme, iş alma ve iş ilanı verme süreçleri yer alacak. Rakiplerine kıyasla en önemli farkı, platformun ödeme aracı olarak kendi token’ini DLANCE’i kullanacak olması. Bu sayede hem işverenler hem de freelance çalışanlar DLANCE kripto paralarını dolar cinsine çevirerek gelir elde edebilecekler. 

DeeLance token satın almak isteyenlerin toplam desteği, kripto para dünyasında yatırımcıların hâlâ yeni fikirlere açık olduğunu gösteriyor. Elbette her token projesinde de olduğu gibi DLANCE’in de riskleri mevcut. Örneğin projeyi geliştiren ekibin anonim olması bunlardan biri.

Bu tip projelerde, çoğu zaman projeyi geliştiren ekibin açık olması önemli bir güven unsuru. Elbette bunun yanında kripto paraların volatil piyasa şartlarına sahip olduklarını, bu sebeple DLANCE’in daha büyük bir borsada listelenmeden değer kaybedebileceğini belirtmemiz gerekiyor.


Kaynak webtekno.com

 

Epic Gamesin Yılbaşı Kampanyası Devam Ediyor: Günün Ücretsiz Oyunu Costume Quest 2 Oldu [Hemen İndirebilirsiniz]

Epic Games, dünyanın en popüler oyun platformları arasında yer almaya devam ediyor. Her hafta ücretsiz oyunlarıyla karşımıza çıkan platform, yakın zamanda ise yılbaşına özel bir kampanya başlatacağını açıklamıştı. 15 Aralık’ta başlayan bu kampanya kapsamında ise 15 gün boyunca 15 adet ücretsiz oyunun verileceği ifade edilmişti.

PlayStation 6nın Çıkış Tarihi ile İlgili Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı: Uzun Bir Süre Daha Beklememiz Gerekebilir

Oyun konsolları konusunda Microsoft ile büyük bir rekabet içerisinde olan Japonya merkezli teknoloji devi Sony, iki yıl önce birçok gelişmiş teknolojileriyle dikkat çeken yeni nesil konsolu PlayStation 5’i tanıtmıştı. Sonrasında ise şirketin farklı PS5’ler üzerinde çalıştığı iddiaları ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda da bu konsol hakkında yeni bilgiler gelmişti.

Twitter, Spotify Gibi Siteler 90lı Yıllarda Olsaydı Nasıl Görünürdü?

Milyonlarca kişinin kullandığı uygulama ve sosyal medya platformları, en yeni teknolojilerle tasarlanarak kullanıcılara kolay, modern ve şık bir görünüm sunmayı hedefliyor. Zyro adlı bir web tasarımcısı, Spotify, Twitter ve Twitch gibi uygulamaları aşina olduğumuz modern tasarımlarından uzaklaştırıp, bu uygulamalara nostaljik bir hava vermeye çalıştı.

Yuval Harari, Yapay Zeka Savaşlarının Ülkeleri Veri Sömürgesi Haline Getireceğini Düşünüyor

Sapiens, Homo Deus ve 21. Yüzyıl için 21 Ders kitaplarının yazarı İsrailli tarihçi Yuval Harari, şu anda dünyanın ABD ve Çin liderliğinde bir yapay zeka savaşının tam ortasında olduğunu ileri sürüyor. Hariri, “Eğer elinizde yeteri kadar veri varsa bir ülkeyi ele geçirmek için o ülkeye asker göndermenize gerek yok. Bu yarışa ayak uyduramayan ülkeler ya iflas edecek ya da sömürge veri kolonisi haline gelecek” diyor.