En Hızlı ve Düşük Ücretle Para Transferi Yapabileceğiniz Kripto Para Ağları - 2023

Bir borsadan ya da bir cüzdandan diğerine kripto para aktarırken herkes en hızlı ve en düşük ücretler ile işlem yapmak ister. Ancak bu süreç biraz sorunlu olabilir.

28.10.2023 10:00:15 tarihinde yayınlandı.

Bir borsadan ya da bir cüzdandan diğerine kripto para aktarırken herkes en hızlı ve en düşük ücretler ile işlem yapmak ister. Ancak bu süreç biraz sorunlu olabilir.

Her bir kripto paranın fiyatı sürekli olarak değişmektedir ve aynı zamanda kullandığınız blok zincir ağının hızı para transferi yaparken çok önemlidir.

En hızlı ve en düşük ücretlerle kripto para transferi yapmak için ilk olarak kullandığınız borsa ya da cüzdanın transfer seçeneklerini bilmeniz gerekir. Bunu, kullandığınız platforma girip transfer sayfasına giderek kolayca öğrenebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz kripto para transfer seçeneklerini öğrendikten en ucuz olanı bulmak için hepsini tek tek deneyebilirsiniz. Ancak burada kripto para ağları ve blok zincirlerin hızı devreye girmektedir. Bazı blok zincirlerde transfer ücretleri düşük olsa da hız çok yüksek olmayabilir.

En hızlı ve düşük ücretlere sahip kripto para ağlarının hızları genellikle benzerdir. Ancak bu ağları kullanırken transfer ücretleri kripto para fiyatları sürekli olarak değiştiğinden farklı olabilir.

Nano (XNO) 2014 yılında RaiBlocks adı ile piyasaya sürüldü. Kurucusu Colin LeMahieu; Dell, AMD ve Qualcomm gibi dev teknoloji şirketlerinde çalışan bir isimdir. 2017’den itibaren Nano kripto para ağının gelişimini üstlenen Nano Vakfında yöneticilik yapmaktadır.

2018 yılında yeniden markalaşmıştır ve yeni adı Nano hızlı ve kolay blok zincir ağını tasvir etmek için seçilmiştir. Nano, modern dünyanın dijital para birimi olarak kendini tanıtmaktadır. Nano (XNO) ağının amacı güvenilir, ücretsiz ve neredeyse anlık kripto para transferleri gerçekleştirmektir.

2021 yılında Nano, ISO standartlarını karşılamak için kripto para birimi adını XNO ve sembolünü ? olarak değiştirdi. Nano ağında transfer yapmak ücretsizdir ve ağ, saniyede 1.000 işlem yapabilir. Tüm bu süreç, ağın ekstra enerji tüketmesine neden olmaz. Bu açıdan, Nano ağı tamamen çevre yanlısıdır.


Kaynak webtekno.com

 

3D Baskılarda Sıkça Karşımıza Çıkan STL Dosyası Nedir, Nasıl Açılır?

Son yıllarda üretim alanı hızla artan bir teknoloji var, 3 boyutlu yazıcı. Pek çok kişiye göre 3 boyutlu yazıcılar geleceğin dünyasını şekillendirecek. Sistem basit; bu yazıcılardan çıkarmak istediğiniz ürünü farklı yazılımlar üzerinde modelliyor ve yazıcıya aktararak doğru malzeme ile üretilmesini izliyorsunuz. İşte hazırlanan bu modellerin saklandığı dosya .stl uzantılı STL dosya formatıdır.

Android Cihazların Siri’si ‘Google Assistant’ Nedir, Nasıl İndirilir ve Açılır?

Ne kadar lazım ya da ne kadar sık kullanıyorsunuz tartışılır ama bir an olsun elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlarımızdaki sanal yardımcılar bazen son derece işe yarar olabiliyorlar. Apple’ın Siri’sini hepimiz biliyoruz. Google Assistant da işte Android’in Siri’sidir. Google Assistant, Android için özel olarak geliştirilmiş olsa da iOS cihazlarda ve hatta Windows bilgisayarlarda bile kullanılabiliyor.

Kullandığımız Sıradan Uygulamalar, Kişisel Bilgilerimizin Aslında Ne Kadarını Topluyor?

Şirketlerin sundukları hizmetler neredeyse her zaman belirli izinler vermenizi gerektiriyor. Örnek olarak Google Maps’in sunduğu navigasyon hizmetini kullanmak için o uygulamanın sizin konumunuzu bilmesine izin vermeniz gerekiyor. Buna benzer diğer uygulamalar da amaçları doğrultusunda bizlerden belirli izinler istiyor. Biz de o hizmete hemen erişmek için bunların ne olduğuna bakmadan izin veriyoruz.