Elon Musk, Twitterı Satın Alma Hayallerini İnatla Anlatmaya Devam Ediyor: İşte Planladığı Tüm Geliştirmeler ve Yenilikler

Artık neredeyse hepiniz Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak istediğini, teklif verdiğini, Twitter tarafından reddedildiğini ve Elon Musk’ın yine de satın almak için azimli olduğunu biliyorsunuz zira Nisan ayının başından beri gelen tüm haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

25.04.2022 04:00:30 tarihinde yayınlandı.

Artık neredeyse hepiniz Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak istediğini, teklif verdiğini, Twitter tarafından reddedildiğini ve Elon Musk’ın yine de satın almak için azimli olduğunu biliyorsunuz zira Nisan ayının başından beri gelen tüm haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

Twitter’ı satın almak isteyen Elon Musk, Twitter’dan insanlarla girdiği diyaloglarda Twitter satın alımı başarıyla gerçekleşirse yapacağı geliştirmeleri bir bir anlatmaya devam ediyor. Elon Musk’ın Twitter vaatlerinin bazıları, kullanıcıların gerçekten de düzelmesini istediği şeyler. Ancak şu an her şey aleyhine ilerlerken milyarder iş insanının halen daha Twitter'ı satın almak ve değişiklikler yapmak üzere konuşması da ayrıca dikkat çekici. Gelin, sanki her şey yolundaymış gibi konuşmaya devam eden Musk'ın planlarına birlikte göz atalım.

Twitter’daki en büyük problemlerden birinin spam botları olduğu aşikar. İsteyen güruh, Twitter’da istediği gündemi istediği an botlar sayesinde algoritmaya sokabiliyor. Elon Musk’ın attığı gönderilerde de bu konuya değiniliyor. Geçtiğimiz Perşembe günü attığı Tweet’te Elon Musk, şunları söylüyor: “Eğer Twitter’ı satın alırsak, spam botlarını yok edeceğiz ya da bunu denerken öleceğiz! Ve tüm gerçek insanların kimliğini doğrulayabilmesini sağlayacağız.”

Elon’un burada bahsettiği spam botları ağırlıklı olarak kripto para birimlerinin pompalanmasında kullanılan spam botları olsa da bu problemin bir türüyle savaşılınca diğerleriyle de otomatik olarak savaşılmış oluyor.

Elon Musk’ın yapmak istedikleri sadece spam botları ve doğrulama ile sınırlı değil. Örneğin geçtiğimiz ay yaptığı bir Twitter oylamasında takipçilerine bir ‘Düzenleme’ butonu isteyip istemediklerini sormuştu ve 4,4 milyon insan oy kullanmıştı. Kendisi Twitter’a işlevsellik getirmek istiyor.

Musk için konuşma özgürlüğü de büyük bir odak noktası. Twitter’da takipçilerine öncelikli olarak ifade özgürlüğü olan bir sosyal medya platformu sunacağını Mart ayında açıkça söylemişti. Kendisi takipçilerine şu soruyu sormuştu: “Twitter’ın kamusal bir şehir merkezi gibi hizmet verdiği göz önüne alınırsa, ifade özgürlüğü ilkelerine bağlı kalmamak demokrasiyi temelden baltalıyor. Ne yapılmalı?”

İLGİLİ HABER Elon Musktan Twitter Yönetimine Rest: "Satın Alırsam 1 Kuruş Vermeyeceğim..."

Musk'ın Twitter ile ilgili planlarından biri de Dogecoin'i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeyi planlıyor olması. Twitter'ın ücretli özellikleri için Dogecoin ile ödeme yapabilme düşüncesi, attığı tweetlerle vee hatta profil fotoğrafıyla Dogecoin'i Twitter'da popüler hale getiren Musk için çok da şaşırılacak bir adım değil.

Siz ne düşünüyorsunuz? Elon Musk, Twitter’ı gerçekten satın alırsa bu dediklerini kolayca gerçekleştirebilir mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.


Kaynak webtekno.com

 

Islak İmza Niteliği Taşıyan Mobil İmza Nedir, Nasıl Alınır?

Artık dijital bir dünyada yaşıyoruz. Bunu kabul etmeli ve kağıt kalem alışkanlıklarımızı bir kenara bırakmalıyız. Öyle ki artık resmi işlemler bile dijital dünyada hazırlanan dökümanlar ve bu dökümanlara atılan dijital imzalar ile gerçekleşiyor. Söz konusu dijital imzalardan biri de mobil imzadır. Mobil imza ile ilk kez, e-Devlet Kapısı hesabınıza giriş seçeneklerinden biri olarak karşılaşmış olabilirsiniz.

Sarmal Galaksilerden Elmas Gibi Parıldayan Yıldızlara: İşte Hubble Uzay Teleskobunun 2021 Yılında Çektiği Göz Alıcı Fotoğraflar

Geride bıraktığımız 2021 yılı birçok alanda gelişmelere sahne oldu. Uzay araştırmaları da gelişim gösteren alanların en başında yer alıyordu. NASA’nın Perseverance Gezgini’ni 2021 yılının başında Mars’a indirmesi, Richard Branson, Jeff Bezos ve Elon Musk gibi insanların uzay turizmine yönelik adımlar atması bu olaylara örnek olarak verilebilir.

Yüksek Ping, Düşük FPS Sorunlarını Unutun: İşte Monster Notebook’ların NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi ile Sunduğu Şahane Özellikler

Günümüzün popüler oyunlarının büyük bölümü, sahip oldukları üst seviye grafik özellikleri sebebiyle yüksek kapasiteli grafik işlemcilere (GPU) ihtiyaç duyuyor. Bunun yanı sıra, özellikle video içerik üreticileri ve bu alanda çalışan video grafikerler için de grafik performansı, bir bilgisayarın olmazsa olmazı durumunda.