2023 ve 2024te Çıkacak Tüm Oyunlar Burada! İşte Summer Game Fest 2023te Gösterilen Tüm Oyunlar

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

13.06.2023 01:45:08 tarihinde yayınlandı.

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

Bu oyunlar arasında Cities: Skylines 2, Starfield, Like a Dragon: Infinite Wealth, Hellblade 2 ve Alan Wake 2 gibi oyunlar da yer aldı. Gelin, Summer Game Fest 2023’te gösterilen ve fragmanı yayınlanan tüm oyunlara yakından bakalım.

Çıkış tarihi: 6 Eylül

İLGİLİ HABER Starfield Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Açıklandı (Game Pass Abonesi Olana Bedava)

Çıkış tarihi: 24 Ekim

İLGİLİ HABER Cities: Skylines 2nin Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Çıkış tarihi: 17 Ekim 2023

Çıkış tarihi: 19 Eylül


Kaynak webtekno.com

 

Adeta Bir Pilot Gibi Hissedeceğiniz Flight Simulator Benzeri 10 Oyun

Oyun endüstrisi son yıllarda hiç olmadığı kadar hızlı bir gelişim gösterdi. Öyle ki artık bu oyunlara oyun demek yeterli gelmiyor, her biri son derece gerçekçi deneyimler sunuyor. Uçak oyunları ve uçuş oyunları denilince akla gelen en gerçekçi deneyimi sunan oyunlardan bir tanesi de Microsoft Flight Simulator. Özellikle doğru donanımlarınız varsa Microsoft Flight Simulator oynarken gerçek anlamda havada süzüldüğünüzü hissedersiniz.

NVIDIA’nın 60 Bin TL’lik Bilgisayar Hediyeli Tasarım Yarışmasının Kazananı Açıklandı

NVIDIA; geçtiğimiz günlerde başlattığı ve dijital sanatçıları bir araya getirdiği Nkreatif yarışmasının kazananlarını açıkladı. Yeni dönem dijital sanatçıların tasarımlarıyla karşı karşıya geldiği yarışma kapsamında sanatçılar, dijital arenada yarattıkları eserleriyle İstanbul’u üçüncü boyuta taşıdı. Tasarımlar, jüri üyeleri Tarık Tolunay, Koray Birand ve Mesut Çevik tarafından değerlendirildi.

Bilim Kurgu Gerçek Oluyor: NASA, Asteroidlerin Dünyayı Çarpmasını Engellemek İçin Kasımda Uzaya Bir Araç Fırlatıyor

Johns Hopkins Üniversitesi Uygulamalı Fizik Laboratuvarı ve NASA’nın iş birliği içerisinde yürütmekte olduğu asteroid savunma sistemi ‘Çifte Asteroid Yön Değiştirme Sistemi’ (DART) projesi kapsamında araştırma ve gözlem çalışmaları devam ediyor. DART; Dünya’yı, yakınından geçen ve tehlike arz eden olası asteroid çarpmalarından korumayı hedefliyor.