2022 Spotify Wrapped Yayınlandı: Sosyal Medyanın Bitki Örtüsü 2022 Özeti Oldu!

Dünyanın en popüler müzik platformu Spotify, her yıl kullanıcılarının yıl içinde en çok dinlediği şarkıları ve türleri bir araya getiren ‘2022 Özeti (Wrapped)’ listesini paylaştı. 2022 yılındaki müzik zevkinize özel bir liste de oluşturuldu.

1.12.2022 22:15:11 tarihinde yayınlandı.

Dünyanın en popüler müzik platformu Spotify, her yıl kullanıcılarının yıl içinde en çok dinlediği şarkıları ve türleri bir araya getiren ‘2022 Özeti (Wrapped)’ listesini paylaştı. 2022 yılındaki müzik zevkinize özel bir liste de oluşturuldu.

Spotify 2022 Özeti, yıl içinde en çok dinlediğiniz şarkıları, sanatçıları ve müzik türlerini bir araya getiriyor. Dilerseniz, yıl özetinizden bölümleri de sosyal medya hesaplarınızda paylaşabiliyorsunuz.


Kaynak webtekno.com

 

Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonunun Bölündüğü Tehdit Gibi Bir Video Paylaştı

Geçtiğimiz günlerde sizlerle bir haber paylaşmıştık. Bu haberde Rusya Uzay Ajansı başkanı Dmitry Rogozin, Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yörüngedeki rotasının düzgün bir şekilde kontrol edilebilmesi için Ruslara ihtiyaç olduğunu ve uzay programlarına herhangi bir ambargo uygulanması durumunda Uluslararası Uzay İstasyonu’nun Avrupa veya ABD’nin üzerine düşebileceğini söylemişti.

Apple Watch Ultra, Series 8 ve SE 2 Karşı Karşıya: Hangisini, Neden Satın Almalı?

Akıllı telefonların hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmesi, günlük yaşantımızda önemli değişiklikler yaşanmasına yol açtı. Örneğin bir dönem prestij meselesi olarak görülen kol saatleri, şimdilerde yerini akıllı saatlere bıraktı. Bugün tüketicilerin hiç de azımsanamayacak bir bölümü, akıllı saatler sayesinde hayatlarını daha da kolaylaştırıyorlar.

Meta, "Çok Kişilikli" Yapay Zekâ Sohbet Botu Geliştiriyor: Herkes Kendi "Yardımcısını" da Oluşturabilecek!

Yapay zekâ, son dönemlerde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Özellikle de ChatGPT benzeri sohbet botları, kullanıcının merak ettiği hemen her şeyin cevabını verebiliyor olması nedeniyle büyük ilgi görüyorlar. Gelen son haberler; Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın bir dizi sohbet botu üzerinde çalıştığını gözler önüne seriyor. Ancak dahası da var. Gelin hep birlikte Meta'nın yeni projelerine yakından bakalım.

Apple Watch Series 7yi Bekleyenlerin Hevesini Kıracak 3 Senaryo

Eylül ayının gelmesiyle Apple hayranlarının heyecanları tavan yapmış durumda. Zira şirket, bu ay içerisinde düzenleyeceği bir etkinlik ile hem yeni işletim sistemini kullanıma sunacak hem de son model iPhone'ları tanıtacak. Ancak lansman sırasında tanıtılacak tek ürün iPhone 13 modelleri olmayabilir. Şirketin yeni akıllı saati Watch Series 7'yi de bu etkinlik kapsamında duyurması bekleniyor.