2021 Yılında Türkiyede En Çok Gelir Elde Eden Oyunlar Açıklandı: Listedeki Sürpriz İsme Çok Şaşıracaksınız

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

23.02.2022 06:15:19 tarihinde yayınlandı.

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

Oyunfor.com’un açıkladığı verilere göre bu yıl Türkiye’deki oyun satışları, 2020 senesine göre %17’lik bir büyüme ile rekor tazeledi. En çok ciro yapan oyunlar listesinin ilk sırasında, 2018 yılında mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan PUBG:Mobile yer aldı. 

Oyun sektörü, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Yeni çıkan oyunlar, listeyi zaten fethetmiş durumda ancak 2021 yılında en çok ciro yapan oyunlar listesinde sürpriz bir isim bulunmuyor da değil; Metin 2. 

Listede Metin2 dışında MMORPG dünyasından World of Warcraft da yer alıyor. Aynı zamanda oyun dünyasından sert eleştiriler alan Cyberpunk 2077 de beklentilerin altında kalmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde listeye girmiş durumda. Dilerseniz listeye daha yakından bakalım.


Kaynak webtekno.com

 

Discord’a Farklı Özellikler Ekleyebileceğiniz ‘Better Discord’ Nedir, Özellikleri Neler, Güvenli mi?

Discord, özellikle oyunseverler arasında yaygın olarak kullanılan bir grup sohbet uygulamasıdır. Ücretsiz sunucular kurarak kalabalık gruplarla aynı anda mesajlaşabilirsiniz. Resmi Discord uygulaması her geçen gün yeni özellikler sunmaya devam ediyor ancak resmi uygulamanın sunduğundan çok daha farklı ve keyifli olan bazı özellikler yalnızca Better Discord eklentisi ile kullanılabiliyor.

Destiny 2’nin Yapımcıları NFTlerin Oyunlara Zarar Verdiğini Açıkladı

Gerçek dünyadaki değerli varlıkların dijital dünyadaki karşılıkları olarak da nitelendirilen NFT’ler sanattan, oyuna her alanda karşımıza çıkıyor. Pek çok video oyununda NFT’lerle karşılaşmaya başladık. Ancak görünüşe bakılırsa Destiny 2, bu oyunlardan biri olmayacak.