iPhone Müzik İndirme Uygulamaları - 2022

iPhone kullanıcıları, App Store’da bulunan uygulamalar ya da harici programlarla bilgisayarlarına müzik indirebiliyorlar. Ancak bu indirmelerin tercihini yaparken bazı kriterlere öncelik veriyorlar. Bu kritlerden bazıları; üyelik türü, uygulama içi özellikler ve istedikleri şarkıya kolayca ulaşabilmek.

24.10.2022 18:30:31 tarihinde yayınlandı.

iPhone kullanıcıları, App Store’da bulunan uygulamalar ya da harici programlarla bilgisayarlarına müzik indirebiliyorlar. Ancak bu indirmelerin tercihini yaparken bazı kriterlere öncelik veriyorlar. Bu kritlerden bazıları; üyelik türü, uygulama içi özellikler ve istedikleri şarkıya kolayca ulaşabilmek.

iPhone müzik indirme uygulamalarını sizler için araştırdık ve bu listeyi hazırladık. Listemizde ücretli ve ücretsiz uygulamalar yer almakta. Bu yazımızın ardından kendinize ait müzik listelerini oluşturabileceğiniz alternatif programlar ve uygulamalar öğreneceksiniz.

Easeus MobiMover, iPhone'dan Mac(PC'ye ya da Mac(PC'den iPhone'a veri transferi için kullanabileceğiniz ideal uygulamaların başında geliyor. Uygulamayı kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Piyasasının popüler uygulamaları arasında başı çekenlerden biri olan Spotify aracılığıyla telefonunuza istediğiniz müziği indirebilir ve çevrimdışı olarak bu müzikleri dinleyebilirsiniz ancak bunun için premium üyeliğe sahip olmanız isteniyor. Bu uygulamada indirdiğiniz müziklere telefonunuz üzerinden değil, uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygulama artı olarak şu sıralar 3 aylık premium üyeliği deneme şansını kullanıcılara sunmakta. Spotify, aylık bireysel paketleri 17.99 TL'den başlayan fiyatlarla sunuyor.

SpotifyİNDİR

Ülkemizdeki piyasaya geçtiğimiz yıl itibariyle giriş yapan Youtube Music, iOS kullanıcıları için iyi bir tercih. Ayrıca premium üyelik kullanarak ekran kilitliyken ya da çevrimdışı modda şarkı dinlemek, şarkı indirebilmek, reklamsız geçişler premium paketinin sevilen özellikleri arasında yer alıyor. Youtube Music'in bu paketlerinden faydalanmak için belirlediği bedel ise 34.99 TL.

YouTube MusicİNDİR


Kaynak webtekno.com

 

Mobil Cihazınızı İkinci Bir Monitör Olarak Kullanmanızı Sağlayan Spacedesk Nedir, Nasıl Kullanılır?

Masaüstü ya da dizüstü bilgisayar kullanırken çoğu zaman tek bir monitör tüm kullanıcıların işini görür. Ancak bazı durumlarda aynı anda açık olması ve izlenmesi gereken uygulamalar nedeniyle ekranınız yeterli gelmeyebilir. Bu durumda ikinci bir monitör almak epey pahalı bir seçenek olacağı için en iyi seçenek Spacedesk gibi bir çoklu monitör uygulaması kullanmak ve zaten sahip olduğunuz mobil cihazı, ikinci bir ekran haline getirmektir.

Google, Kullanıcılara ‘Dünyayı Ne Kadar Kirlettiklerini’ Tablo Halinde Açık Açık Gösterecek

Google, bugün gerçekleştirdiği Cloud Next adlı etkinliğinde yeni iş birliklerini, halihazırda sunduğu hizmetlerinde yaptığı geliştirmeleri ve platforma genel olarak gelen yenilikleri duyurdu. Bu bağlamda yapay zekâ ve makine öğrenimi konusunda çalışan kişilerin işlerini tek bir yerden görmelerini sağlayacak olan söz konusu geliştirmeler, ilerleyen zamanlarda tam halleriyle platforma eklenmiş olacak.

Çinin Temmuz Ayında Aldığı Oyunlara Lisans Vermeme Kararı Etkisini Gösteriyor: Binlerce Oyun Stüdyosu İflas Etti

Çin yasalarına göre, oyun geliştiricilerinin App Store'da ve diğer uygulama pazaryerlerinde oyun satabilmesi için lisans alması gerekiyor. Ancak görünen o ki Çin, ülkede binlerce küçük oyun stüdyosu ve ilgili şirketin iflas etmesine neden olan düzenleyici eylemsizlik nedeniyle App Store ve diğer platformlara üretim yapan uygulama geliştiricilerine yeni oyun lisansları vermekten kaçınmaya devam ediyor.