Görüntülü Görüşmelerde Snapchat Efektleri Kullanmanızı Sağlayan Snap Camera Nasıl Kullanılır?

Pandemi sonrası dönemde hayatımızda katılmadığımız kadar çok görüntülü konuşma ya da online toplantıya katıldık. Üstümüze başımıza çeki düzen verip havalı bir fon ayarlamaya çalıştığımız bu görüşmelere biraz eğlence katmak hiç fena olmaz. Snap Camera programı ile Zoom, Skype, Google Meet ve daha aklınıza gelen pek çok farklı platform üzerinden yaptığınız görüşmeler sırasında canlı olarak Snapchat efektleri kullanabilirsiniz.

21.02.2022 09:15:18 tarihinde yayınlandı.

Pandemi sonrası dönemde hayatımızda katılmadığımız kadar çok görüntülü konuşma ya da online toplantıya katıldık. Üstümüze başımıza çeki düzen verip havalı bir fon ayarlamaya çalıştığımız bu görüşmelere biraz eğlence katmak hiç fena olmaz. Snap Camera programı ile Zoom, Skype, Google Meet ve daha aklınıza gelen pek çok farklı platform üzerinden yaptığınız görüşmeler sırasında canlı olarak Snapchat efektleri kullanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla ya da ailenizle görüntülü görüşme yaparken Snap Camera ile Snapchat efektlerini kullanmak keyifli olsa da uyaralım, program açık kalırsa iş toplantınıza da efektlerle katılabilirsiniz. Bu nedenle birkaç deneme yapmadan hemen kullanmaya başlamamanızı öneriyoruz. Snap Camera nedir, nasıl kullanılır gelin biraz daha detaylı olarak inceleyelim.

Snap Camera; Snapchat tarafından geliştirilen ve canlı yayınlarda ya da görüntülü görüşmelerde anlık olarak Snapchat efektlerini kullanabileceğiniz bir masaüstü uygulamasıdır. Bu programı kullanarak Zoom, Skype, Google Meet ve benzeri görüşme hizmetleriyle beraber canlı yayın açabildiğiniz platformlarda da anlık olarak Snapchat efektleri uygulayabilirsiniz.

Snap Camera programını kullanabilmek için Windows 10 ve üzeri ya da MacOS 10.13 üzeri bir işletim sistemi kullanmanız gerekiyor. Program, kamera ve mikrofonunuza erişim izni isteyecektir. Yüksek boyutlu bir program olmadığı için tüm bilgisayarlarda kolayca kullanılabilir. Programı kullanabilmek için Snapchat hesabınız olmasına gerek yok.

Snap Camera programını kullanabilmek için uygulamanız gereken adımlar bu şekilde. Aslında çalışma prensibi temel olarak sanki bilgisayarınıza harici bir kamera bağlamışsınız gibi yürütülüyor. Dahili kamera yerine Snap Camera’yı tercih ettiğiniz zaman program özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

Snap Camera programını indirip kurulumu tamamladıktan sonra kullanmak istediğiniz programı ya da platformu açarak ayarlar sayfası üzerinden düzenleme yapmalısınız. Ayarlar bölümü her program ve platform için değişikliği gösterir, bu nedenle biraz incelemeniz gerekiyor. 

Eğer aynı program ya da platform üzerinden sık sık hem arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yapıyor hem de iş toplantılarına katılıyorsanız Snap Camera için bir kısayol tuşu atamanız işinizi kolaylaştıracaktır. Ne de olsa iş toplantısına bir kedi efekti ile katılmak pek de profesyonel olmasa gerek. 

Snap Camera ile yalnızca hazır Snapchat efektlerini kullanmak zorunda değilsiniz. Buradan Lens Studio programını indirerek kendi efektlerinizi yaratmanız mümkün. Bu efektler arttırılmış gerçeklik uyumlu olduğu için kendinizi bir bilim kurgu filmden çıkmış gibi hissedebilirsiniz.

Lens Studio ile herhangi bir programlama dili bilmiyor olsanız bile efekt oluşturabilir ve bu efekti dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Java programlama dilini biliyorsanız iyi haber, Lens Studio üzerinden Java dilini kullanarak çok daha karmaşık ve benzersiz efektler yapmanız da mümkün. Yaptığınız efektleri tüm Snapchat kullanıcıları için kullanıma açık hale getirebilirsiniz.


Kaynak webtekno.com

 

Star Warstan Fırlamış Gibi Görünen, Çift Güneşli Bir Gezegende Şiddetli Toz Fırtınası Gözlemlendi

2021 yılının sonunda uzaya fırlatılan, Temmuz 2022’de ise ilk görüntülerini bizlerle buluşturan James Webb Uzay Teleskobu, yeni keşifleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. NASA tarafından geçtiğimiz saatlerde yapılan bir açıklama da teleskobun şimdi de uzaklarda bulunan bir gezegenle ilgili önemli bir keşif yaptığını ortaya koydu.

Bir Dönem MSN Kullanmış Herkesin Mutlaka Yaşadığı 14 Durum

Microsoft tarafından geliştirilen Windows Live Messenger ya da herkes tarafından bilinen adıyla MSN Messenger ile ilk kez 2005 yılında tanıştık. Bu yıllar internet dünyası için geçiş dönemi gibiydi. İnternet neredeyse her eve girmişti ama bugünkü gibi tüm dünyayı domine eden sosyal medya platformları yoktu. Bazı internet siteleri olsa bile yine de herkesin favorisi, bugün bile özlediğimiz özellikleriyle MSN Messenger’dı.

CS:GO’da Rank Sistemi Nedir, Nasıl İşler? Daha Hızlı Rank Atlamak İçin Denemeye Değer 5 İpucu

Üzerine binlerce turnuva düzenlenen, eski popülerliğini biraz olsun kaybetse bile çağımızın en iyi oyunlarından bir tanesi olan CS:GO, oyun tarihinde oldukça büyük bir isme sahip. Aslında Counter Strike serisinin tamamı, oyuncular için oldukça özel anlamlara sahip. Rekabetçi başta olmak üzere oyuncu modları, jailbreak gibi özel modlara sahip sunucuları ile CS:Go rank sistemi ile de büyük bir rekabet oluşturuyordu.

2022 Model LG TVler Türkiyede: İşte Özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi LG, 2022 model televizyonlarını Türkiye'ye getirdiğini duyurdu. Yeni işlemciler, yeni işletim sistemi webOS 22, 97 inçe varan boyutlar ve oyuncular için mükemmel bir deneyim vadeden 0,1 milisaniye tepki süresi, LG'nin yeni televizyonlarını ilgi odağına yerleştirecek gibi görünüyor.