2021 Yılında Türkiyede En Çok Gelir Elde Eden Oyunlar Açıklandı: Listedeki Sürpriz İsme Çok Şaşıracaksınız

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

23.02.2022 06:15:19 tarihinde yayınlandı.

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

Oyunfor.com’un açıkladığı verilere göre bu yıl Türkiye’deki oyun satışları, 2020 senesine göre %17’lik bir büyüme ile rekor tazeledi. En çok ciro yapan oyunlar listesinin ilk sırasında, 2018 yılında mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan PUBG:Mobile yer aldı. 

Oyun sektörü, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Yeni çıkan oyunlar, listeyi zaten fethetmiş durumda ancak 2021 yılında en çok ciro yapan oyunlar listesinde sürpriz bir isim bulunmuyor da değil; Metin 2. 

Listede Metin2 dışında MMORPG dünyasından World of Warcraft da yer alıyor. Aynı zamanda oyun dünyasından sert eleştiriler alan Cyberpunk 2077 de beklentilerin altında kalmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde listeye girmiş durumda. Dilerseniz listeye daha yakından bakalım.


Kaynak webtekno.com

 

23 Tonluk Uzay Roketi Dünyaya Düşüyor: Gezegenimize Çakılacağı Zaman Açıklandı

Geçtiğimiz yıl kontrolden çıkan bir roket parçası, Dünya’ya düşmek üzere bilinmeyen bir yolculuğa girmişti. Parçanın nereye düşeceği tahmin edilemezken, neyseki korkulan olmamış ve parça Hint Okyanusu’nda yerleşim yerlerinden uzağa düşmüştü. Söz konusu roket Çin’in Long March 5B roketine ait olurken, bugün yine aynı roketten benzer bir haber geldi.

Apple Müzik, Türkiye Fiyatlarına Yüzde 40tan Fazla Zam Yaptı! İşte Yeni Fiyatlar

Apple’ın Spotify’a rakip olarak piyasaya sürdüğü müzik platformu Apple Music, günümüzde pek çok kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediyor. Ülkemizde de aktif olarak hizmet veren platform, bugün ise abonelerini üzecek bir haberle gündeme geldi. Rakiplerine göre artan fiyatlara rağmen kendi fiyatlarını aynı seviyede tutan Apple Music, ne yazık ki en sonunda zamlandı.

Instagram Kullanıcılarını Sinirlendirecek Haber: ‘Takip Etmediğiniz’ Kişilerin Fotoğraflarını İki Kat Fazla Göreceksiniz

Hemen hemen herkesin kullandığı sosyal medya platformlarından olan Instagram her geçem gün yeni bir özellik ekleyerek TikTok ile olan yarışını kazanmaya çalışıyor. Bu yeniliklerden rahatsız olan bazı kullanıcılar ise “Eski Instagram Geri Gelsin” isimli bir kampanya başlatmış ve bu kampanyada Kim Kardashian ve Kylie Jenner gibi ünlülerin de desteğini toplamıştı.

Google, Yenilenen Tasarımı ve Özellikleriyle WearOS 3.0ı Duyurdu

Bu yıl gerçekleştirilen konferansta Google'ın giyilebilir teknoloji alanındaki planlarıyla ilgili birçok fikir edindik. Wear OS 3.0 öne çıkanlardan biri. 2.0 sürümünden tam 5 yıl sonra gelen Wear OS sürümü, Samsung partnerliğiyle birlikte işlevselliği arttıracak birtakım özellikleri beraberinde getirdi. Bu da iki firmanın giderek büyüyen partnerliğine bir işaret daha oldu. Yeni Wear OS, Google'ın işletim sistemini ve Samsung'un giyilebilir teknolojilerinde yıllardır kullandığı Tizen üzerine kurulu yazılımın birleşimi olacak.