Samsung’un Yeni Tableti Galaxy Tab S6 Lite Tanıtıldı: Model 2022, Özellikleri 2020!

Akıllı telefon pazarında satışlarından memnun olan Samsung, tablet pazarında da yine iyi bir konumda. Huawei ile beraber Apple’ın önemli rakiplerinden Samsung, ‘Tab S’ serisi tabletleriyle piyasada rekabet ediyor.

15.05.2022 11:45:11 tarihinde yayınlandı.

Akıllı telefon pazarında satışlarından memnun olan Samsung, tablet pazarında da yine iyi bir konumda. Huawei ile beraber Apple’ın önemli rakiplerinden Samsung, ‘Tab S’ serisi tabletleriyle piyasada rekabet ediyor.

Koreli üretici son olarak 2020’de piyasaya çıkardığı Tab S6 Lite tabletini, 2022 modeliyle yeniledi. Yine eski özelliklere sahip Tab S6 Lite, bazı önemli iyileştirmelere sahip.

Samsung, 2020 modelin yerini alacak yeni Galaxy Tab S6 Lite’ı sessiz sedasız piyasaya sürdü. Eskisinden farklı olarak tablet, işlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 720G yonga setiyle güçlendirildi. Şirket, önceki modelinde ise kendi geliştirdiği Exynos 9611 yonga setine yer vermişti.

Önemli detaylardan biri işlemci tarafında görülürken, başka bir değişiklik ise yazılım tarafında gerçekleşti. 2020’de piyasaya çıkan Tab S6 Lite, Android 10 ile piyasaya sürülmüştü. Bu, tabletin Android 12’yi de alıp miadını dolduracağını gösteriyordu.

İLGİLİ HABER Samsung Galaxy Tab S8 Ailesi Tanıtıldı: Bugüne Kadarki En İnce ve En Güçlü Tabletler

Neyse ki 2022 model Tab S6 Lite, yazılım tarafında daha şanslı. Samsung’un uygun fiyatlı yeni tableti, kutudan direkt olarak Android 12 tabanlı One UI 4.1 arayüzü ile çıkıyor. Eğer Samsung güncelleme politikasında değişiklik yapmazsa 2022 model  S6 Lite, Android 16 güncellemesine kadar alabilecek.


Kaynak webtekno.com

 

Piksel Piksel Ekranda Eğlencenin Dibine Vuracağınız Futbol Oyunu Tiny Footballun Çıkış Tarihi Belli Oldu

1980'li yılların başından beri sektörün içerisinde olan ve Civilization ile Falcon gibi efsaneleşmiş oyunların arkasındaki ekip olarak bilinen MicroProse, bir süredir yeni bir oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. "Tiny Football" olarak isimlendirilen bu oyun, temelinde bir futbol oyunu inşa edildi ancak eFootball ve FIFA serilerine kıyasla oldukça farklı. Gelin hep birlikte bu oyuna yakından bakalım.

Google Drive, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytların Tasarımı Değişti

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın kullanıcılara ücretsiz olarak sunduğu Drive, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar hizmetleri güncellendi. Bu güncelleme ile hizmetler yeni bir tasarıma geçiş yaptılar. An itibarıyla dağıtımına başlanan tasarımlar, kullanıcılara daha sade bir deneyim sunacak. 

Amazondan Yakın Zamanda Satın Aldığımız Uygun Fiyatlı Ürünler

Hayatın her alanından ürünlerin bulunduğu ve Türkiye’ye girişinden bu yana ürün yelpazesini giderek genişletmeye devam eden Amazon Türkiye’den bugün farklı bir listeyle karşınızdayız. Bu listemizde çalışma ekosisteminizi iyileştirebilecek ya da her an işinize yarayabilecek ürünler yer alıyor.